Mijn mobiele dierenarts - logo, visitekaartje en flyer

Toen Mijntje bij mij kwam met een aanvraag voor een logo ontwerp voor haar mobiele dierenarts praktijk werd ik meteen enthousiast. Ik ben dol op dieren en zo kon ik dit eindelijk combineren! Mijntje heeft een mobiele dierenarts praktijk zodat zij vanuit uw eigen huis op een rustige manier uw huisdier te onderzoeken en behandelen waarbij er tijd is voor rust en persoonlijke aandacht. Omdat Mijntje dit bedrijf nog helemaal moest opstarten was het dus tijd om een logo en een visitekaartje voor haar te ontwerpen. We bespraken haar wensen en ze liet me weten welke elementen zij in het logo verwerkt wilde hebben en we bespraken haar wensen voor de kleur. Ze wilde bijvoorbeeld dat 'MIJN' extra zou opvallen omdat dit refereert aan haar eigen naam: Mijntje. En ze wilde ook graag de kleuren antraciet met blauw. Ik ging enthousiast aan de slag met de schetsen voor het logo te maken. Het logo maak ik altijd voordat ik het visitekaartje ga maken, zodat we een huisstijl kunnen ontwikkelen. Het visitekaartje is zo makkelijk af te stemmen op het logo. Na de schetsen besproken te hebben heeft Mijntje 1 favoriet uitgekozen en die hebben we samen helemaal naar haar wens gemaakt. Zie hierboven het resultaat. 

 

Na het ontwerpen van het logo was het visiekaartje aan de beurt. Ook hierbij heb ik een aantal schetsen gemaakt en naar haar opgestuurd en ook hier heeft ze haar favoriet van gekozen en die hebben we samen weer helemaal uitgewerkt. Ik vind het altijd fijn om samen met de klanten te werken zodat het helemaal naar wens gemaakt wordt. Natuurlijk geef ik advies en kijk ik was mooi is, maar de klant heeft ook zeker de mogelijkheid om input te geven. Dit maakt mijn vak ook zo mooi. Het resultaat van het visitekaartje vind je hieronder! 

 

Na het visitekaartje kreeg ik een aantal weken later een mailtje met de vraag of ik voor Mijntje een flyer wilde ontwerpen. En het is altijd zo bijzonder als een klant terug komt! Ontzettend leuk. Dus ik ging enthousiast aan de gang. Ik heb een flyer ontworpen die in lijn is met de huisstijl en dus herkenbaar voor klanten. Na wat schetsen zijn we samen tot dit ontwerp gekomen! 

 

Heb je nou zelf en logo , visitekaartje of flyer nodig? Neem dan snel contact met me op!