Verzend en leveringsbeleid

Retourneren

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bijsproet@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@bijsproet. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Contact opnemen kan via info@bijsproet.nl

 

Levertijd & verzendkosten

Bij ons worden alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen verstuurd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet kunnen waarmaken brengen wij u daarover tijdig op de hoogte.  U staat ook altijd vrij om contact met ons op te nemen met vragen over uw bestelling.

 

Wij verzenden onze pakketten met DHL. Het is mogelijk om uw pakket thuis te laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om hem naar een afhaalpunt in de buurt te sturen. Het is helaas niet mogelijk om pakketten op te halen.

De verzendkosten voor bestellingen bedragen:

  1. DHL Brievenbuspakket - € 3,99 (Nederland)

  2. DHL brievenbuspakket - € 9,00 (België)
  3. DHL Brievenbuspakket - € 11,50 (Duitsland)

 

Betaalmethodes

Momenteel kunt u bij ons uw bestelling betalen via IDEAL. Deze betaling verloopt via Mollie.