Rating: 5 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Laura
4 maanden geleden

Ik had een portet besteld. Nadat ik foto’s had gestuurd was er binnen een week een al super mooie schets gemaakt. Na een enkele aanpassing. Was die binnen een dag helemaal klaar en zoals ik hem graag wilde hebben.
Fijn contact en top service!
Een echte aanrader voor ieder die op zoek is naar iets origineels!

Tessa (Toosiedoos)
4 maanden geleden

Ik heb Ymke mijn logo laten ontwerpen voor mijn webshop. Ze was super meedenkend en niks was te gek! Naast dit is ze ook nog is onwijs vriendelijk. Echt een aanrader!

Anouk Oomen
10 maanden geleden

Ik heb een familieportret besteld voor vaderdag. Hij is zo leuk geworden! Je herkent ons gezinnetje echt goed in de tekening. De details zoals de kleding zijn ook echt top.

Thomas van Oudheusden
10 maanden geleden

Wat een mooie website en leuk dat Jimmy sam papa en mama en ik er ook op staan groetjes Thomas

Maxime
een jaar geleden

Wat fijn, ik wilde graag een kleurplaat laten ontwerpen voor mijn speelgoedwinkel in Tilburg.
Ik had een paar wensen doorgegeven zoals ik het voor ogen had en of ze hier iets mee zou kunnen.
De steekwoorden waren: speelgoed / speelgoedwinkel
Plezier / spelen / en als het zou kunnen en ze zou kindjes gebruiken in de tekening, of de kindjes dan op mijn eigen kindjes kunnen lijken.
Ze ging super snel aan de slag en leverde al snel haar schets aan met de vraag of dit een beetje de stijl was die ik bedoelde.
Het lukte haar om alle steekwoorden te verwerken. Daar was ik zo mega enthousiast over dat ik dezelfde schets zowel als kleurplaat maar ook nog ingekleurd bestelde voor ansichtkaarten die we straks kunnen toevoegen aan onze bestellingen.
Erg fijn contact en goed overleg.
Als ik weer een nieuwe opdracht heb lever ik hem zeker weer aan bij sproet.

Mvg maxime
Anders nog iets speelgoedwinkel Tilburg

Toetjes & Taartjes
een jaar geleden

Ymke heeft voor mijn bedrijfje een logo ontworpen waar ik heel blij mee ben! Ze reageerde erg snel op berichten en heeft het logo precies zo gemaakt als ik graag wilde. Verder heeft ze de tijd genomen om meerdere kleine aanpassingen te maken, waardoor mijn logo perfect bij mij past!

Lisa
een jaar geleden

Deze kerst wilde ik iets speciaals laten ontwerpen voor mijn vriend, vrienden en familie. Ymke heeft super leuke kerstkaartjes ontworpen, ik ben er zo blij mee! Ymke denkt met je mee, overlegt alles en werkt alles tot de puntjes uit. Ik raad iedereen Bij Sproet aan, wat een top service en kwaliteit!

Marianne
een jaar geleden

Ik heb de kerstkaarten gekocht. Ymke heeft de kaarten zelf ontworpen, met leuke en sprekende tekeningen, snelle verzending en leuk ingepakt.
Met nog een aardigheidje erbij!

Cathlyn
een jaar geleden

Ik heb Ymke benaderd met de vraag of zij een gepersonaliseerde kaart kon ontwerpen. En wat een topservice! Ymke dacht erg goed mee en nam je mee in het gehele proces. Als er iets aangepast moest worden, was dat geen probleem en dacht Ymke maar al te graag mee. De kaartjes zijn erg mooi geworden, zijn goed afgewerkt en ik kreeg er zelfs een gratis kaartje bij! Ymke; bedankt voor de transparante en gastvrije service. Ik zal zeker nog een keer BijSproet bestellen!

Patricia Dewaele
een jaar geleden

Ik had ymke gevragen een logo te ontwerpen en verteld dat ik ook visite kaartjes nodig had. Dat was natuurlijk geen probleem! Wat een topservice en super mooie visitekaartjes! Echt een aanrader!