Recensies 

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom binnenkort hier onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Reacties

Gemaakt op zeven
23 dagen geleden

Een mooi logo laten maken door Ymke.
Snelle reacties en erg meedenkend. Heel blij met mijn logo voor mijn instagrampagina :-)

Kirsten
3 maanden geleden

Ik heb met de Insta-sale meerdere producten besteld en ik zal je zeggen: dit is betere kwaliteit dan dat je bij de Hema kan halen en het is ook nog eens veel goedkoper. Wat denk je daar van?!

Ymke heeft aandacht voor haar klanten en behandeld hun bestellingen en gegevens met uitermate veel respect. DIT is de plek waar dat ik voortaan al mijn spulletjes en friemels ga bestellen. Moet je ook doen!

M.J.K. Vontenie
8 maanden geleden

Leuke kaart gekocht bij Ymke, met een toekan. Fijn dat ik Ymke kan blij maken met deze aankoop, en mezelf natuurlijk 😊 Ymke je bent een topper ⭐

Marjolein Dekker
10 maanden geleden

Bij Sproet heeft mijn bedrijfslogo ontworpen, na het insturen van mijn info en wensen heeft zij precies de juiste elementen uit mijn verhaal gehaald en samengevoegd in een aantal ontwerpen. Met geduld en enthousiasme zijn we samen tot een mooi eindresultaat gekomen. Mijn bedrijfslogo past bij wie ik ben en bij mijn bedrijf voor baby- en kindergebarencursussen. Dankjewel Ymke!

Laura
een jaar geleden

Ik had een portet besteld. Nadat ik foto’s had gestuurd was er binnen een week een al super mooie schets gemaakt. Na een enkele aanpassing. Was die binnen een dag helemaal klaar en zoals ik hem graag wilde hebben.
Fijn contact en top service!
Een echte aanrader voor ieder die op zoek is naar iets origineels!

Tessa (Toosiedoos)
een jaar geleden

Ik heb Ymke mijn logo laten ontwerpen voor mijn webshop. Ze was super meedenkend en niks was te gek! Naast dit is ze ook nog is onwijs vriendelijk. Echt een aanrader!

Anouk Oomen
2 jaar geleden

Ik heb een familieportret besteld voor vaderdag. Hij is zo leuk geworden! Je herkent ons gezinnetje echt goed in de tekening. De details zoals de kleding zijn ook echt top.

Thomas van Oudheusden
2 jaar geleden

Wat een mooie website en leuk dat Jimmy sam papa en mama en ik er ook op staan groetjes Thomas

Maxime
2 jaar geleden

Wat fijn, ik wilde graag een kleurplaat laten ontwerpen voor mijn speelgoedwinkel in Tilburg.
Ik had een paar wensen doorgegeven zoals ik het voor ogen had en of ze hier iets mee zou kunnen.
De steekwoorden waren: speelgoed / speelgoedwinkel
Plezier / spelen / en als het zou kunnen en ze zou kindjes gebruiken in de tekening, of de kindjes dan op mijn eigen kindjes kunnen lijken.
Ze ging super snel aan de slag en leverde al snel haar schets aan met de vraag of dit een beetje de stijl was die ik bedoelde.
Het lukte haar om alle steekwoorden te verwerken. Daar was ik zo mega enthousiast over dat ik dezelfde schets zowel als kleurplaat maar ook nog ingekleurd bestelde voor ansichtkaarten die we straks kunnen toevoegen aan onze bestellingen.
Erg fijn contact en goed overleg.
Als ik weer een nieuwe opdracht heb lever ik hem zeker weer aan bij sproet.

Mvg maxime
Anders nog iets speelgoedwinkel Tilburg

Toetjes & Taartjes
2 jaar geleden

Ymke heeft voor mijn bedrijfje een logo ontworpen waar ik heel blij mee ben! Ze reageerde erg snel op berichten en heeft het logo precies zo gemaakt als ik graag wilde. Verder heeft ze de tijd genomen om meerdere kleine aanpassingen te maken, waardoor mijn logo perfect bij mij past!

Reactie plaatsen