Leuk dat je er bent!

Over Bij Sproet

Hoi! Leuk dat je er bent! op Bij Sproet vind je de leukste kaartjes en stationery. Neem snel een kijkje op de webshop en shop inpakpapier, sluitstickers, ansichtkaarten etc. voor een lage prijs! Ik verkoop zelf ontworpen kaartjes maar ook kaartjes van merken die ik zelf super leuk vind.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor al je opdrachten op het gebied van grafisch vormgeven en illustraties. Denk hierbij aan brochures, flyers, folders, uitnodigingen , logo's , uitnodigingen, geboortekaartjes .. en nog veel meer! Eigenlijk is niks te gek. Ben je benieuwd naar mijn portfolio? Je bekijkt hier wat ik allemaal al heb mogen maken.  Vragen of verzoeken? Neem gerust contact met mij op voor extra informatie en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

 

 

 

Over mij

Maar wie ben ik? Mijn naam is Ymke. 25 jaar uit het altijd gezellige Tilburg. Ik ben afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en heb hier mijn mediavormgeef-diploma behaald. Daarnaast heb ik een certificaat als illustrator.  Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest en vind het daarom ook super leuk dat ik nu van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.  Ik ontwerp ansichtkaarten die ik verkoop op de webshop hier op de site. Maar daarnaast maak ik graag voor jou jouw nieuwe logo voor je bedrijf waar je al jaren van droomde, je uitnodiging voor het jubileum wat er aan gaat komen of een leuk familieportret die je cadeau wil geven aan je oma deze kerst.  Neem vooral contact met mij op als je een vraag hebt , als er onduidelijkheden zijn of als je een toffe opdracht hebt! En kijk ook gerust eens in mijn winkeltje!

 

Veel liefs,

Ymke