Even voorstellen

Hoii! Ik zal mezelf eens voorstellen. Mijn naam is Ymke Verstegen. 25 jaar en ik  kom uit Tilburg. Ik ben afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam als mediavormgever. Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest en daarom heb ik ook een cursus tot illustrator gevolgd. Om het vak te leren kennen en de geschiedenis maar ook de materialen en technieken. Ik vond het een erg interessante cursus en ik heb dan ook mijn certificaat illustrator behaald. 


Ik hou mij dus bezig met Grafisch vormgeven. Wat houdt dit in? Nou eigenlijk is dit heel breed. Grafisch vormgeven is eigenlijk het vormgeven van drukwerk , bijvoorbeeld: brochures, flyers, folders, uitnodigingen of geboortekaartjes. Maar bijvoorbeeld ook het maken van logo's en visitekaartjes. Dus heb jij een leuke opdracht? Neem gerust contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Naast het vormgeven ben ik dus ook illustrator. Ik maak ansichtkaarten die ik verkoop op de webshop. Maar ook voor illustraties op maar kun je bij mij terecht, wat denk je van een super leuk familie portret? 

Naast mijn eigen ansichtkaarten verkoop ik onder andere ook super leuke cadeauzakjes en sluitstickers in de shop dus neem zeker een kijkje!


Neem vooral contact met mij op als je een vraag hebt , als er onduidelijkheden zijn of als je een toffe opdracht hebt! En kijk ook gerust eens in mijn winkeltje!

Veel liefs,

Ymke