Even voorstellen

Hoii! Ik zal mezelf eens voorstellen. Mijn naam is Ymke Verstegen. 24 jaar en ik  kom uit Tilburg. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam als mediavormgever. Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest en dan met name met dingen knutselen zoals surprises maken maar ook met tekenen. Maar omdat ik mezelf echt zeker niet goed genoeg vond om er iets mee te doen wilde ik graag een cursus volgen tot illustrator. Om het vak te leren kennen en de geschiedenis maar ook de materialen en technieken. Ik vond het een erg interessante cursus en ik heb dan ook mijn certificaat illustrator behaald. 

 

Ik volgde al een tijdje wat pagina's op instagram van mensen die hun eigen bedrijfje waren gestart in grafisch vormgeven en/of illustreren. Allemaal genoten ze vollop van wat ze deden en van de vrijheid die een eigen bedrijfje met zich mee brengt. Dit inspireerde mij om ook een eigen bedrijfje op te zetten maar ik liet mij steeds tegen houden door angst. Wat als het toch niks wordt? Wat als je toch geen opdrachten krijgt? Je bent toch niet goed genoeg en blablabla. Na een jaar heb ik dan toch de knoop doorgehakt en ben ik er gewoon voor gegaan. Want wat is er nou leuker dan de hele dag te mogen doen wat je het liefste doet? Zo graag dat het niet eens voelt als werk? Precies. 

 

Ik hou mij dus bezig met Grafisch vormgeven. Wat houdt dit in? Nou eigenlijk is dit heel breed. Grafisch vormgeven is eigenlijk het vormgeven van drukwerk , bijvoorbeeld: brochures, flyers, folders. Maar bijvoorbeeld ook het maken van logo's en visitekaartjes. Tegenwoordig is het leven vooral ook digitaal en maken grafisch vormgevers ook vaak templates voor op instagram of nieuwsbrieven. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken en een grafisch vormgever kan het. Dus heb jij een leuke opdracht? Neem gerust contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Maar naast grafisch vormgeven hou ik mij dus ook bezig met illustreren. Momenteel maak ik mijn eigen ansichtkaarten die ik in mijn webshop verkoop. Maar ook leuke cadeau zakjes en sluitstickers! Maar ben ik ook altijd te benaderen voor werk op maat. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaartjes enzovoort. 

 

Dus neem vooral contact met mij op als je een vraag hebt , als er onduidelijkheden zijn of als je een toffe opdracht hebt! En kijk ook gerust eens in mijn winkeltje