Nailed it! is een bedrijf dat zich bezig houdt met het zetten van gel nagels. Ik was super vereerd dat Patricia (de eigenaresse) mij vroeg of ik voor haar een logo wilde ontwerpen. Niet alleen het logo mocht ik ontwerpen maar ze vroeg mij ook na te denken over een leuke , pakkende en unieke naam. En daarnaast een visitekaartje. 

 

Samen zijn we toen tot de naam Nailed it! gekomen. Een stoere pakkende naam die meteen duidelijk maakt waar het bedrijf mee bezig is. Ze wilde niks standaards zoals nails by... maar het moest uniek zijn. Ik denk dat deze naam daar wel aan voldoet. 

 

Na een aantal schetsen voor een logo heeft ze dit logo hier links uit gekozen. Een streep van nagellak met de naam erboven met een extra goud detail voor de afwerking. Het past bij de naam, hij is stoer en uniek, maar het past ook bij het bedrijf. 

 

Daarnaast heb ik ook het visitekaartje mogen ontwerpen. Deze heb ik laten drukken op goudfolie zodat het extra zou opvallen en het geeft net dat beetje extra zodat mensen jou onthouden. 

 

Heb jij nou ook een logo of visitekaartje nodig? Of allebei? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder!